Vsa obvestila in novice‎ > ‎Arhiv‎ > ‎

JUHUHU POŠ JE ZOPET TU!!!

objavljeno: 18. dec. 2014 02:30 avtor: Gregor Zmazek   [ posodobljeno 3. jul. 2015 01:10 ]
Spoštovani učenci in starši,

Sporočam vam, da s 1. 1. 2015 spet pričnemo z projektom POPESTRIMO ŠOLO.

Namen programa je zagotoviti čim večjo odzivnost učiteljev in drugih strokovnih delavcev v osnovni šoli na individualne potrebe učencev ter hkrati okrepiti sposobnost hitrega odzivanja šole na spremembe v lokalnem okolju. Program spodbuja k uporabi novih pedagoških strategij in oblik dela, v okviru katerih bodo učitelji izvajali dejavnosti, ki prispevajo k razvoju ključnih kompetenc skladno s Priporočilom Evropskega parlamenta in sveta. 

S spodbujanjem teh oblik dela bodo imele šole možnost v večji meri posvetiti se vzgojno-izobraževalnim potrebam učencev, zlasti otrokom z učnimi težavami, s posebnimi nadarjenostmi, ter razvijati prostočasne dejavnosti v okoljih, kjer je ponudba takšnih dejavnosti majhna. Pri izvajanju programa je dobrodošlo sodelovanje s partnerskimi šolami.

Tako sva z učiteljem Gregorjem Beraničem pripravila za vas različne vsebine. Pester izbor aktivnosti vam bo omogočil bolj zanimiv delovni dan, pa tudi kakšno soboto in celo med počitnicami. Sodelujete lahko v športnih, kulturnih, gledaliških dejavnosti. Lahko se poskusite tudi kot radijski voditelj ali novinar pri šolskem časopisu. Razvijate lahko tudi govor v debatnem klubu. Prav zagotovo se za vsakega najde kaj.

VSEBINA PROGRAMA:
- V ZNANJU JE MOČ
- UJEMI RITEM
- DEBATNI KLUB
- THE SHOW MUST GO ON
- ŠOLSKI NOVINARJI
- RADIJSKI VODITELJ
- KREATIVNE LIKOVNE DELAVNICE
- ŠPORTNA SOBOTA
- RAD IGRAM NOGOMET
- RAD IGRAM KOŠARKO
- ŽOGARIJA
- ATLETSKE URICE
- Z NEMŠČINO V SVET
- AKTIVNE POČITNICE
- ŠPORTNE POČITNICE

Za vse ostale informacije sva vama z učiteljem na voljo vsak dan.
Želiva vam vesel božič in srečno novo leto 2015.
Aleksandra Čeh
ĉ
Gregor Zmazek,
18. dec. 2014 02:31
Comments