ZLATO IN SREBRO NA FESTIVALU INOVATIVNIH TEHNOLOGIJ

objavljeno: 28. mar. 2018 00:44 avtor: OŠ Markovci   [ posodobljeno 28. mar. 2018 00:49 ]
Učenka 9.a razred Kaja Kristovič je v osnovnošolski konkurenci postala
❗državna prvakinja v digitalni fotografiji❗. 
Na državnem tekmovanju v video montaži pa je 1. mesto in srebrno priznanje osvojil Marko Kovačec, prav tako učenec 9.a razreda.

V soboto, 10. marca 2018, smo se s 6 učenci odpravili na državno tekmovanje iz inovativnih tehnologij. 5 naših učencev je tekmovalo v video montaži, 1 učenka pa v digitalni fotografiji.
Da so se učenci uvrstili na ta državna tekmovanja, so se morali najprej prijaviti na natečaj, za katerega so morali izdelati in poslati svoj izdelek (film oz. fotografijo). Komisija je nato izbrala 20 posameznikov v posamezni kategoriji, ki so se glede na kvaliteto poslanih izdelkov lahko udeležili državnega tekmovanja.
Največja in najmočnejša konkurenca je bila v digitalni fotografiji, zato smo zelo veseli, da je prav na tem področju naša učenka osvojila 1. mesto in zlato priznanje. Kaja Kristovič je tako s svojim znanjem in občutkom za fotografijo pometla s konkurenco in postala državna prvakinja!

zmagovalni izdelek na državnem tekmovanju

Komisija na državnem tekmovanju v video montaži pa se je letos odločila, da ne bo podelila zlatih priznanj. Kljub temu pa je Marko Kovačec na tem tekmovanju v osnovnošolski konkurenci osvojil ❗srebrno priznanje za prvo mesto❗.

Zares iskrene čestitke vsem!
Comments